Νέος Οικονομικός Διευθυντής στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 17:19Tη θέση του Finance Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία αναλαμβάνει ο Σωτήρης Κωστούρος, στέλεχος με μακρά και επιτυχημένη σταδιοδρομία σε χρηματοοικονομικούς και διοικητικούς ρόλους και ουσιαστική συμβολή στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων στρατηγικών πλάνων τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.
Ο κ. Κωστούρος προέρχεται από την British American Tobacco, στην οποία ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη πορεία 16 ετών. Τα τελευταία δύο έτη κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή για τη Σερβία και το Μαυροβούνιο, ενώ στο παρελθόν, είχε αναλάβει θέσεις αυξημένης ευθύνης ως Marketing Finance Manager για σειρά αγορών και ως Finance Director για τη Γαλλία, την Ελλάδα, τη Μάλτα, το Ισραήλ την Κύπρο και τις χώρες της Βαλτικής.
Ο Managing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, κ. Dejan Beko, δήλωσε σχετικά: «Ο Σωτήρης Κωστούρος, στέλεχος με αξιόλογη επαγγελματική πορεία και εμπειρία σε σύνθετους εταιρικούς ρόλους, φέρει πολύτιμη εμπειρία στην ηγεσία μεγάλων ομάδων σε συνδυασμό με τη διεθνή κουλτούρα. Είμαι βέβαιος, πως θα ηγηθεί αποτελεσματικά της Οικονομικής Διεύθυνσης της εταιρείας μας, συμβάλλοντας στη διατήρηση της αναπτυξιακής δυναμικής μας και την επίτευξη του εταιρικού σκοπού μας να Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά» -
Σε πιλοτική λειτουργία το Athens Move του Δήμου Αθηναίων με τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία -
Στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα η πρώτη Προεδρία του NEFI -
Willis appoints Mike Williams as North America Public Sector and Education Industry Leader -
ΚΕΦΙΜ: Στη σωστή κατεύθυνση ο αποταμιευτικός «κουμπαράς» των παιδιών -
Aon Forecasts 9% Average Increase in Global Medical Plan Costs for 2027