ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Jumbo: Εντεταλμένος Σύμβουλος ανέλαβε ο κ. Πόλυς Πολυκάρπου

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 23:39

Η Jumbo ανακοίνωσε ότι ο κ. Πόλυς Πολυκάρπου ο οποίος εξελέγη ως εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 19.01.2022, ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Εντεταλμένος Σύμβουλος της Εταιρείας.

Ο Πόλυς Πολυκάρπου διαθέτει 19 έτη εμπειρίας και εξειδίκευσης σε θέματα χρηματοοικονομικής και επιχειρηματικής ανάλυσης, με υψηλή κατάταξη σε λίστες θεσμικών επενδυτών διεθνούς κύρους. Με πάθος και συνεχή αφοσίωση στην ανάλυση στρατηγικής επιχειρήσεων και στην αξιολόγηση επενδυτικών ευκαιριών, έχει αναπτύξει εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας. Το 2012 συνίδρυσε τον πρώτο ανεξάρτητο πάροχο έρευνας στην ελληνική/κυπριακή αγορά.

Στο παρελθόν διετέλεσε Οικονομικός Αναλυτής στη Citi Investment Research (2005-09), Αντιπρόεδρος της Deutsche Bank Global Markets (2010-12), Αναπληρωτής Διευθυντής Έρευνας στην Alpha Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ. και Στέλεχος Πωλήσεων Θεσμικών Μετοχών στην ΚΑΠΠΑ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού (MSc) στη Διεθνή Χρηματοοικονομική και Επενδυτική Τραπεζική του ICMA (Henley Business School, 2003) και πτυχίου σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικών Επιστημών (Bachelor with First Class Honors) από το Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι (2002). Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας (1997). Γεννήθηκε το 1978, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Παπουτσάνης: Αύξηση κατά 26% στα κέρδη μετά από φόρους το 2021

COSMOTE: Ξεκινά η δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού Ιnternet

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Jumbo: Άνοδος 8% στις πωλήσεις τον Σεπτέμβριο
  • JUMBO: Αύξηση πωλήσεων 5% το επτάμηνο του 2026
  • Jumbo: Αυξημένες 4% οι συνολικές πωλήσεις στο 5μηνο
  • JUMBO: Υπογραφή συμφωνίας με BALFIN για την ανάπτυξη του σήματος JUMBO σε έξι νέες αγορές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά»
  • Σε πιλοτική λειτουργία το Athens Move του Δήμου Αθηναίων με τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία
  • Στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα η πρώτη Προεδρία του NEFI
  • Willis appoints Mike Williams as North America Public Sector and Education Industry Leader
  • ΚΕΦΙΜ: Στη σωστή κατεύθυνση ο αποταμιευτικός «κουμπαράς» των παιδιών
  • Aon Forecasts 9% Average Increase in Global Medical Plan Costs for 2027

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version