Opel: Διαψεύδει τα περί ζημιών άνω του 1 δισ. ευρώ το 2017
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 14:28Η Opel με ανακοίνωσή της διαψεύδει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο είχε ζημία περισσότερο από 1 δισ. ευρώ το 2017. Υπενθυμίζεται ότι το 2016 η GM, κυρίως η Opel και η Vauxhall, έχασαν συνολικά 257 εκατομμύρια ευρώ μειώνοντας, ωστόσο, τις ζημίες από τα 813 εκατομμύρια ευρώ που ήταν το 2015.
Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου PSA, Κάρλος Ταβάρες, ελπίζει να αντιστρέψει σύντομα την κατάσταση, όπως έκανε και παλιότερα στον όμιλο που ηγείται, στοχεύοντας σε αύξηση εσόδων για την Opel περίπου 2% το 2020.
Παρά τις νέες κυκλοφορίες μοντέλων της Opel τη χρονιά που μας πέρασε, η εταιρεία προβληματίζεται με την υποχώρηση των πωλήσεων κατά 5%, όταν σε όλη την ευρωπαϊκή αγορά υπήρξε αύξηση 3,3%. Σε κάθε περίπτωση έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το μέλλον της γερμανικής εταιρείας τα επίσημα αποτελέσματα της PSA για το 2017 που θα παρουσιαστούν την 1η Μαρτίου.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά» -
Σε πιλοτική λειτουργία το Athens Move του Δήμου Αθηναίων με τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία -
Στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα η πρώτη Προεδρία του NEFI -
Willis appoints Mike Williams as North America Public Sector and Education Industry Leader -
ΚΕΦΙΜ: Στη σωστή κατεύθυνση ο αποταμιευτικός «κουμπαράς» των παιδιών -
Aon Forecasts 9% Average Increase in Global Medical Plan Costs for 2027