Ο Ρουβίκωνας απειλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Θα τα πούμε από κοντά και σύντομα
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 11:52Νέες απειλές εξαπολύει με ανάρτησή του στο Facebook ένα εκ των ηγετικών στελεχών του Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Με αφορμή τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη για την πρόσφατη επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, αφού τον χαρακτηρίζει «ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο» στη συνέχεια απειλεί: «Ό,τι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».
Επιπλέον, σε δεύτερη ανάρτησή του καταφέρεται κατά των δικαστών του ΣτΕ που ζήτησαν τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης στο Aνώτατο Δικαστήριο και μιλά για ανθρώπους που «με τις αποφάσεις νομιμοποιούν μειώσεις μισθών και συντάξεων εκατομμυρίων ανθρώπων στέλνοντας τους στην ανέχεια, ενώ παράλληλα οι ίδιοι ζουν με μισθούς χιλιάδων ευρώ κάνοντας αυξήσεις στους.. εαυτούς τους, ζητούν τη σύλληψή μας... Νομίζετε ότι οι συλλήψεις, οι διώξεις, και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις, θα μας σταματήσουν; Αυταπατάστε κύριοι».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
WTW launches RiskAgility Financial Modeler with expanded agentic capabilities -
Blue Carrier 2: Διαβεβαιώσεις για αποζημιώσεις από την Attica Group -
Allstate - September 2026 Monthly Release -
ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 9% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο 2026 σε ετήσια βάση -
Αύξηση 4,8% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το 9μηνο του 2026 -
QIC Study: Most Motorists in Qatar Choose Car Insurance Based on Reputation, Not Price