Σκιάθος: Γνωστός επιχειρηματίας σκοτώθηκε σε τροχαίο
Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 14:16Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Σκιάθου.
Ο 60χρονος Μάνθος Χώτος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου "Βelvedere", μερικά μόλις μέτρα μακριά από την επιχείρησή του και ενώ οδηγούσε τη μηχανή του, πάνω στην πολύ απότομη στροφή των Αχλαδιών, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου έπεσε πάνω σε τουριστικό λεωφορείο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως δύο ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Σκιάθου, αλλά και ένα ακόμη ιδιωτικού πολυιατρείου, αλλά ο άτυχος 60χρονος ήταν ήδη νεκρός.
Ο Μάνθος Χώτος καταγόταν από τα Τρίκαλα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στη Σκιάθο. Αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Σκιάθου συνεχίζουν την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά» -
Σε πιλοτική λειτουργία το Athens Move του Δήμου Αθηναίων με τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία -
Στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα η πρώτη Προεδρία του NEFI -
Willis appoints Mike Williams as North America Public Sector and Education Industry Leader -
ΚΕΦΙΜ: Στη σωστή κατεύθυνση ο αποταμιευτικός «κουμπαράς» των παιδιών -
Aon Forecasts 9% Average Increase in Global Medical Plan Costs for 2027