O όμιλος Leriva παρουσιάζει το BrainUP StressDOWN

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 14:51
O όμιλος Leriva παρουσιάζει το BrainUP StressDOWN

Ο όμιλος Leriva ανακοινώνει σήμερα τη διάθεση του BrainUP StressDOWN στην ελληνική αγορά, προσθέτοντας ένα ακόμη κλινικά μελετημένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο προϊόν στο ταχέως αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο των καταναλωτικών προϊόντων υγείας της.

Προϊόν που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Lipogen με έδρα το Ισραήλ, το BrainUP StressDOWN έχει μελετηθεί επιστημονικά και υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες, δημοσιευμένες σε εξέχοντα διεθνή περιοδικά. Περιέχοντας ένα υψηλής ποιότητας σύμπλεγμα φωσφατιδυλοσερίνης (PS) και φωσφατιδικού οξέος (PA), η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φόρμουλα του προϊόντος έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στον εγκέφαλο, ώστε να διατηρείται η απόδοσή του στο βέλτιστο επίπεδο.

Το BrainUP StressDOWN είναι μία σύνθεση πολλαπλών δράσεων, αποτελούμενη από βασικά θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για τη δόμηση των μεμβρανών των νευρικών και εγκεφαλικών μας κυττάρων. Όταν τροφοδοτούνται τα κύτταρα με το σύμπλεγμα PS/PA διατηρούνται υγιή, ισχυρά, και λειτουργικά. Η μοναδική σύνθεση του προϊόντος επιτυγχάνει συνεργιστικά αποτελέσματα, υποστηρίζοντας την εγκεφαλική λειτουργία και την απόδοση, ενισχύοντας τη διαμόρφωση της μνήμης και την ανάκτηση των πληροφοριών, αυξάνοντας την ικανότητα σκέψης και εκμάθησης και διευκολύνοντας την επίλυση των προβλημάτων.

Στην αντιμετώπιση του άγχους, οι ελεγχόμενες κλινικές δοκιμές με το Brain UP Stress DOWN έχουν αποδείξει τη δράση του στην απόκριση του οργανισμού, τόσο στο περιστασιακό όσο και στο χρόνιο στρες, καταγράφοντας χαμηλότερα επίπεδα της ορμόνης του στρες -της κορτιζόλης- κάτω από ψυχολογικά και κοινωνικά απαιτητικές συνθήκες. Το BrainUP StressDOWN καταπολεμά το άγχος, διατηρώντας σε ισορροπία τις ορμόνες του στρες και συμβάλλοντας στη διατήρηση της ηρεμίας και της απόδοσης υπό πίεση, στην ελάττωση της έντασης και του άγχους και στη διαχείριση των στρεσογόνων γεγονότων.

Διατίθεται σε κουτί των 30, το οποίο περιέχει 2 καρτέλες των 15 καψακίων μαλακής ζελατίνης. Δεν περιέχει διεγερτικά ή ηρεμιστικά συστατικά, είναι φυσικό προϊόν, χωρίς τη χρήση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (non-GMO), χωρίς γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με φαρμακευτικές αγωγές και έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για καθημερινή χρήση.

Όμιλος Leriva

Με έδρα την Αθήνα, στην Ελλάδα, ο όμιλος Leriva είναι μία διαφοροποιημένη επιχείρηση υγειονομικής περίθαλψης που αποτελείται από τέσσερις νομικές μορφές και δραστηριοποιείται μέσω πολλών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω αυτών, ο όμιλος Leriva παράγει, διανέμει και εμπορεύεται ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών υγείας. Έχοντας συνάψει μία σειρά από αξιοσημείωτες επιχειρηματικές συμφωνίες και συνεργασίες, τόσο με εδραιωμένες εταιρείες στον τομέα της υγείας όσο και με ανερχόμενες με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, ο όμιλος Leriva έχει ενεργή παρουσία σε πολλούς τομείς του κλάδου της υγείας και δραστηριοποιείται σε πολλές κατηγορίες προϊόντων. Στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια, εταιρείες παραγωγής, ερευνητικά κέντρα, φαρμακαποθήκες και φαρμακεία.

Τοποθετημένος στο κανάλι του φαρμακείου και καθοδηγούμενος από το motto Science You Can Trust, το οποίο μεταφέρει την επιστημονικά υποστηριζόμενη αποτελεσματικότητα και μοναδικότητα των προϊόντων του, ο κλάδος καταναλωτικών προϊόντων του ομίλου Leriva (κλάδος της Leriva Pharma AΕ) προωθεί στην αγορά καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής και ιατροτεχνολογικά προϊόντα που βοηθούν τους καταναλωτές να βελτιώσουν την υγεία τους και να ενισχύσουν την προσωπική τους ευεξία.

Lipogen

Η Lipogen ιδρύθηκε το 1991 με στόχο την ανάπτυξη προϊόντων για τη βελτιστοποίηση της γνωστικής λειτουργίας, και ήταν η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε τη φωσφατιδυλοσερίνη (PS) παγκοσμίως και διεξήγαγε κλινικές μελέτες με βάση τη φωσφατιδυλοσερίνη από λεκιθίνη σόγιας. Με σχεδόν τρεις δεκαετίες εξειδικευμένης έρευνας πάνω στα φυσικά φωσφολιπίδια και εμπειρίας στην παραγωγή και ανάπτυξη, η Lipogen διαθέτει στην αγορά προϊόντα και πρώτες ύλες που υποστηρίζονται από αξιόπιστα επιστημονικά δεδομένα, τεχνική ποιότητα και ασφάλεια, με σκοπό την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για φυσικές λύσεις βελτίωσης της γνωστικής λειτουργίας. Τα προϊόντα και οι πρώτες ύλες της εταιρείας που εδρεύει στο Ισραήλ, τα οποία χρησιμοποιούνται σε μία ποικιλία προϊόντων, διατίθενται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Η κορυφαία γκάμα προϊόντων φωσφατιδυλοσερίνης (PS) της εταιρείας διατίθεται στην αγορά με την επωνυμία Lipogen στις ΗΠΑ και με διάφορα άλλα εμπορικά σήματα διεθνώς.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok