Roche: Εξαγοράζει την Ignyta έναντι 1,7 δισ. δολαρίων
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 16:55Στην εξαγορά της αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας Ignyta Inc. έναντι του ποσού των 1,7 δισ. δολαρίων προχωρεί η Roche Holding AG.
Η Roche ακολουθεί το παράδειγμα της Bayer, επενδύοντας σε μια κατηγορία πειραματικών αντικαρκινικών φαρμάκων που στοχεύουν σε συγκεκριμένη μετάλλαξη που παρουσιάζεται σε πολλούς τύπους καρκίνου.
Οι επενδυτές της Ignyta θα πάρουν 27 δολάρια/μετοχή, αξία που είναι 74% μεγαλύτερη της τιμής στην οποία έκλεισε η μετοχή την περασμένη Πέμπτη.
Η κίνηση της Roche έρχεται περίπου πέντε εβδομάδες μετά την απόφαση της Bayer να επενδύσει 1,55 δισ. δολάρια στο φάρμακο larotrectinib της Loxo Oncology, ένα πειραματικό φάρμακο παρόμοιο με το entrectinib της Ignyta.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά» -
Σε πιλοτική λειτουργία το Athens Move του Δήμου Αθηναίων με τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία -
Στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα η πρώτη Προεδρία του NEFI -
Willis appoints Mike Williams as North America Public Sector and Education Industry Leader -
ΚΕΦΙΜ: Στη σωστή κατεύθυνση ο αποταμιευτικός «κουμπαράς» των παιδιών -
Aon Forecasts 9% Average Increase in Global Medical Plan Costs for 2027