Eurobank: Παραιτήθηκε ο Ευάγγελος Κωτσοβίνος από το ΔΣ
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2026 11:50Η «Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία» («Τράπεζα») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ο κ. Ευάγγελος Κωτσοβίνος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου («Δ.Σ.») της Τράπεζας, παραιτήθηκε από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. της Τράπεζας και των Επιτροπών του Δ.Σ. στις οποίες συμμετείχε (ήτοι της Επιτροπής Κινδύνων και της Επιτροπής Ψηφιακής Τεχνολογίας και Μετασχηματισμού), με ισχύ από την 24η Σεπτεμβρίου 2026.
Το Δ.Σ. της Τράπεζας, κατά τη συνεδρίασή του στις 24 Σεπτεμβρίου 2026, αποφάσισε να συνεχισθεί η διαχείριση και εκπροσώπηση της Τράπεζας από το Δ.Σ., αποτελούμενο πλέον από τα εναπομείναντα δώδεκα (12) μέλη του, καθώς και η λειτουργία της Επιτροπής Κινδύνων και της Επιτροπής Ψηφιακής Τεχνολογίας και Μετασχηματισμού με τα εναπομείναντα μέλη τους, μέχρι την εκλογή από το Δ.Σ. νέου μέλους του σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος.
Η Διοίκηση της Τράπεζας ευχαριστεί θερμά τον κ. Ευάγγελο Κωτσοβίνο για την παρουσία και πολύτιμη προσφορά του στον Όμιλο Eurobank.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Lemonade Autonomous Car adds support for Tesla FSD V14 Lite -
Eurolife FFH: Δύο σημαντικές διακρίσεις στα Bite Awards 2026 για έργα τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού -
Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά» -
Σε πιλοτική λειτουργία το Athens Move του Δήμου Αθηναίων με τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία -
Στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα η πρώτη Προεδρία του NEFI -
Willis appoints Mike Williams as North America Public Sector and Education Industry Leader